Jeg indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant. Jeg vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Lines Butik.

 

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder jeg altid alle relevante lovbestemmelser.

Jeg vil kun opbevare dine persondata, så længe jeg enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger der indsamles

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra mig, har jeg brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig min services. Jeg kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger min webshop.

Jeg kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Jeg, Line Zacho indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger min hjemmeside

– Gennemfører et køb af mine produkter

– Sender mig spørgsmål eller feedback

Den dataansvarlige

Jeg, Line Zacho, 8545 Ryomgård, er dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på linesbutik.dk. 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter jeg for at kunne levere det produkt/de produkter som du har købt hos mig. Din e-mailadresse indhenter jeg for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

 

Jeg har ikke en aftale med en betalingsgateway, så ved gennemførelse af betalinger, videregives der ikke nogen oplysninger til 3. parter.

 

Hvis du ikke ønsker at opgive dine persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af mig på min hjemmeside.

Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Jeg sælger ikke dine persondata til tredjemand, og jeg overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Jeg har min hjemmeside hos hostingleverandøren Hetzner som fungerer som min databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Hetzners datacentre.

Jeg anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere mine ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til mig. Mine databehandlere behandler kun personoplysninger efter mine instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Jeg har indgået databehandleraftaler med mine databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som jeg til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode mig om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til min e-mailadresse line@linesbutik.dk. 

Top Img tilbage til toppen