Generelle oplysninger

Lines Butik

8545 Ryomgård

Telefon: 61 85 13 02

Email: line@linesbutik.dk

 

Lines Butik drives af mig, Line Zacho, som privatperson og der er derfor ikke et CVR-nummer tilknyttet til butikken.

Priser

Alle priserne er i danske kroner. Jeg forbeholder mig ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. 

Betaling

Jeg modtager betaling med Bankoverførsel, MobilePay og kontant ved afhentning. Ved betaling online afsendes varen hurtigst muligt, når beløbet er modtaget. Jeg modtager kun beløb i DKK. 

Levering

Jeg tilstræber at afsende ordren hurtigst muligt. Jeg sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 35 kr. Kan variere efter varens vægt og størrelse. Jeg tilbyder gratis fragt på ordre over 299 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Jeg leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med GLS eller DAO.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.
Det er muligt at afhente varen på adressen efter aftale. 

Reklamationsret

Da jeg sælger mine varer brugte, tilbydes der ikke reklamationsret.

Fortrydelsesret

Som udgangspunkt er der ikke nogen fortrydelsesret, men fortryder du købet af en vare, er du velkommen til at kontakte mig på line@linesbutik.dk, så finder vi en løsning. 

Afhentning af varer på min adresse

Det er muligt at vælge at afhente et køb hjemme hos mig i 8545 Ryomgård på Djursland. Du får tilsendt adressen efter købet er gennemført. På denne måde er det muligt at reservere en vare online, for derefter at afhente varen hos mig og betale kontant eller MobilePay. 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med mig og handle på min hjemmeside, har jeg brug for følgende oplysninger om dig:

 

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

 

Jeg behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i persondatapolitikken for Lines Butik. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret. 

Top Img tilbage til toppen